За DHI България - DHI България

Горди сме да представим революционната техника на директна имплантация (присаждане) на коса вече и в България. Като част от голямата група на DHI Global Medical Group (с над 66 клиники по света), DHI България отвори официално врати през декември 2010 година с нова, модерно оборудвана клиника в София.
Ние разбираме, че косопада не е само дерматологично състояние, а такова което повлиява на  всички аспекти от живота на хората които имат косопад.

Целта ни е да предоставим тази иновативна и минимално инвазивна техника на нашите сънародници, за да допълним тяхното самочувствие и дадем повод за повече усмивки.
Ние вярваме, че когато човек се чувства уверен в себе си и има самочувствие е полезен не само за себе си, но и на цялото общество.

Повярвайте ни, ние всеки ден виждаме усмивките на нашите пациенти преминали през процедурата, тяхната самоувереност и липсата на притеснение. Вижте ги, те с готовност ще разкажат за своето DHI преживяване, затова как с помоща на директната имплантация на коса се разделят с шапката си или са се доближили до мечтата си да придобият рок енд рол визия или възвърнат младежкото си излъчване.

Не се бавете! Запишете своята консултация в DHIBulgaria сега и се убедете сами защо DHI са различни и какво Директната имплантация на коса може да направи за вас! Най-модерната техника в света за  възстановяването на косата!

Kонсултациите са безплатни.

Резултатът е най-важен!

Не отлагайте, потърсете съвет сега.

 

ИЗТЕГЛЕТЕ НАШАТА БРОШУРА!